Головна Новини Політика внутрішня політика Потрібно судити по справах: Медведчук про плани Офісу президента щодо відновлення Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно судити по справах: Медведчук про плани Офісу президента щодо відновлення Донбасу

За словами одного з лідерів ОПЗЖ Віктора Медведчука, нове призначення в Офісі президента і плани влади потрібно оцінювати по справах

17 лютого 2020, 16:20 comments1208
Поділіться публікацією:








Потрібно судити по справах: Медведчук про плани Офісу президента щодо відновлення Донбасу

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив, що про плани Офісу президента (ОП) відновити мир на Донбасі треба судити по справах. Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".


Так, Медведчук прокоментував заяву голови ОП Андрія Єрмака, який нещодавно отримав свою посаду.

"Прочитав його висловлювання про мир на Донбасі, про забезпечення свободи слова, про що він просив передати від імені президента. Також заяву про те, що влада не буде втручатися в роботу ЗМІ. Але я знаю інші дії президента Зеленського. Коли він безпосередньо загрожує, в тому числі ЗМІ", — заявив Медведчук.

За його словами, колишній керівник Офісу президента нібито давив на свободу слова  "окремих, невигідних і не кишенькових для влади ЗМІ" через судову владу та Національну раду з радіо та телебачення. Політик заявив, що дії голови ОП залежать від волі президента.

"Тому, коли Єрмак про це говорить і посилається на президента, у мене відразу виникає сумнів: адже це сказав президент. Чи може це зробити керівник Офісу президента? Не може. Якщо буде воля першої особи, то буде і реалізація з боку його підлеглих, — вважає Медведчук. — Тому моє ставлення до цього призначення, і до того, що відбувається, творче, як завжди. Поживемо – побачимо, по конкретних справах будемо давати оцінки".

Раніше "Коментарі" писали, що експерти оцінили призначення Єрмака головою Офісу президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!