Головна Новини Політика внутрішня політика Одеський бізнесмен Ківан має намір укласти угоду з Павлом Дуровим заради перемоги на місцевих виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеський бізнесмен Ківан має намір укласти угоду з Павлом Дуровим заради перемоги на місцевих виборах

Аднан Ківан шукає зустрічі з творцем додатки Telegram для використання платформи на користь Зе-команди

17 лютого 2020, 18:26 comments3132
Поділіться публікацією:
Одеський бізнесмен Ківан має намір укласти угоду з Павлом Дуровим заради перемоги на місцевих виборах

За інформацією ряду джерел, наближених до Офісу Президента, зараз відомство активно шукає виходи на творця месенджера Telegram Павла Дурова, який має безпосереднє відношення до соціальної мережі ВКонтакте. Причиною для цього є наближення передвиборчої кампанії з розрахунком на те, що телеграм-канали будуть грати на виборах ключову роль, в тому числі, в плані нейтралізації інформаційного тиску на президента Володимира Зеленського.

До процесу вже підключився власник Kadorr Group, одеський забудовник Аднан Ківан. Як преференцій від Зе-команди Киван розраховує отримати серйозний вплив на місцевих виборах.

Вихід на Дурова буде забезпечувати давній соратник Кивана Тимур Нішніанідзе. Він, у свою чергу, є родичем Михайла Мірілашвілі, син якого був співзасновником соцмережі ВК разом з Дуровим, але згодом продав свою частку, як повідомляло видання Forbes, на славу Всевишнього.

Існує думка, що в кримінальних колах сам Мірілашвілі може бути відомий, як Міша Кутаіский або авторитет Міша Мірели, який раніше емігрував в Ізраїль.

Зустріч Нішніанідзе з Мірели вже запланована і відбудеться найближчим часом в Ізраїлі. За підсумками цієї зустрічі Ківан повинен отримати прямий вихід на Павла Дурова і "передати" його Офісу Президента, тим самим забезпечивши собі вплив на майбутніх виборах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за минулий рік в Україну перевели 12 млрд доларів США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!