Головна Новини Політика внутрішня політика Кабмін має намір створити 200 тис. робочих місць
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін має намір створити 200 тис. робочих місць

Метою уряду є скоротити пошук роботи до двох місяців, - повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук

18 лютого 2020, 02:05 comments2128
Поділіться публікацією:
Кабмін має намір створити 200 тис. робочих місць

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що Кабінет міністрів України має намір в поточному році створити 200 тисяч нових легальних робочих місць, а через п'ять років — мільйон. Про це йдеться в повідомленні Гончарука в Telegram.

За його словами, метою уряду є скоротити пошук роботи до двох місяців.

"Мета нашого уряду на 2020 рік — це плюс 200 тис. нових легальних робочих місць і скорочення пошуку роботи в середньому з 3,6 до 2 місяців. За 5 років — 1 млн робочих місць", — повідомив він.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше президент Зеленський підкреслив, що для будь-якої держави життєво-необхідне усвідомлення його молоді, що саме у своїй країні вони хочуть жити, працювати і створювати сім'ї. Уряд готує програму обміну молоді між областями України, яка буде реалізована у другій половині року. Проект розрахований на обмін 100 тис. осіб. Про це заявив заступник міністра культури, молоді та спорту Олексій Сивирин. За словами чиновника, цей проект стане найбільшим у Східній Європі. "У цьому році ми будемо реалізовувати найбільшу в історії Східної Європи програму внутрішньої мобільності молоді. Це буде програма обміну молоддю між різними регіонами. Протягом літа, осені і початку зими близько 100 тисяч молодих людей у віці від 14 до 21 року отримають можливість поїхати з одного регіону в інший", — повідомив представник міністерства.

Сама програма передбачає кілька тематичних модулів — волонтерство, неформальне навчання, культурний блоки тривалістю п'ять днів. Реєстрацію на участь у програмі обміну між областями обіцяють відкрити у березні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!