"Наглядачу" за Запоріжжям обрали запобіжний захід

Кримінальному авторитету Євгену Анісімову обрали запобіжний захід

Запорізькому бізнесменові Євгену Анісімову, який підозрюється в створенні організованого злочинного угруповання, обрано запобіжний заходу у вигляді 60 діб утримання під вартою. Таке рішення прийняв Заводський суд Запоріжжя 17 лютого, повідомляє "УНІАН".

"Колегія суддів обрала Анісімову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави", - йдеться в повідомленні.

Про рішення адвокатів оскаржувати дане рішення поки не повідомлялося.

Анісімова, який відомий в кримінальному світі під прізвиськом "Онисим", звинувачують у численних злочинах, серед яких створення злочинного угруповання, вимагання, розкрадання бюджетних коштів, відмивання доходів та інші.

Він перебував у розшуку міжнародному розшуку з 2014 року, а ще в січні 2018 року запорізький суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За даними правоохоронців, Анісімов останнім часом переховувався в орендованому котеджі у Конча-Заспі.

Нагадаємо, у Києві співробітники Департаменту кримінального розшуку Нацполиции за підтримки спецназівців Корду провели спецоперацію для затримання чоловіка, якого запорізькі правоохоронці шість років тому оголосили вмеждународний розшук. Прізвище затриманого не уточнювалася.