Головна Новини Політика внутрішня політика "Наглядачу" за Запоріжжям обрали запобіжний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

"Наглядачу" за Запоріжжям обрали запобіжний захід

Кримінальному авторитету Євгену Анісімову обрали запобіжний захід

18 лютого 2020, 07:59 comments1747
Поділіться публікацією:
"Наглядачу" за Запоріжжям обрали запобіжний захід

Запорізькому бізнесменові Євгену Анісімову, який підозрюється в створенні організованого злочинного угруповання, обрано запобіжний заходу у вигляді 60 діб утримання під вартою. Таке рішення прийняв Заводський суд Запоріжжя 17 лютого, повідомляє "УНІАН".

"Колегія суддів обрала Анісімову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави", — йдеться в повідомленні.

Про рішення адвокатів оскаржувати дане рішення поки не повідомлялося.

Анісімова, який відомий в кримінальному світі під прізвиськом "Онисим", звинувачують у численних злочинах, серед яких створення злочинного угруповання, вимагання, розкрадання бюджетних коштів, відмивання доходів та інші.

Він перебував у розшуку міжнародному розшуку з 2014 року, а ще в січні 2018 року запорізький суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За даними правоохоронців, Анісімов останнім часом переховувався в орендованому котеджі у Конча-Заспі.

Нагадаємо, у Києві співробітники Департаменту кримінального розшуку Нацполиции за підтримки спецназівців Корду провели спецоперацію для затримання чоловіка, якого запорізькі правоохоронці шість років тому оголосили вмеждународний розшук. Прізвище затриманого не уточнювалася.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!