Головна Новини Політика внутрішня політика "МВС щодня шукає зниклих на Донбасі українців", - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

"МВС щодня шукає зниклих на Донбасі українців", - Аваков

Глава МВС зустрівся з матерями безвісти зниклих і українців, захоплених у полон в ОРДЛО

18 лютого 2020, 18:51 comments1793
Поділіться публікацією:








"МВС щодня шукає зниклих на Донбасі українців", - Аваков

Глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков провів зустріч з координатором Офісу президента України з питань зниклих безвісти на Донбасі і військових і цивільних заручників Миколою Колесником, а також матерями тих, хто внесений в списки зниклих або полонених. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Обговорили нагальні питання щодо повернення полонених, розшуку зниклих без вісті і соціального захисту їх сімей. Жоден українець не повинен бути кинутий напризволяще! Ми ведемо слідчі дії по кожній людині, якого вважали зниклим безвісти", — зазначив міністр Аваков.

Координатор ОП Колесник наголосив, що до його відомства регулярно звертаються матері загиблих у зоні бойових дій Донбасу, а також в Росії, але пріоритет у пошуках і повернення українців ведеться щодо тих, хто живий і знаходиться в полоні. Тим не менш, навіть в таких умовах, експертна служба МВС ефективно справляється зі своєю роботою і на сьогодні експерти вже встановили 1830 ДНК — профілів, вони належать 1021 людині.

Присутні на зустрічі матері українських полонених, висловили надію, що вже зовсім скоро сини повернуться додому.

"Я дякую керівництву МВС за послідовну роботу у питаннях звільнення наших полонених. Ми, матері, дуже чекаємо їх вдома", — сказала голова ГО "Берегиня" Алла Макух.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арсен Аваков сьогодні обговорив з координатором Держдепу США загострену ситуацію на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!