Головна Новини Політика внутрішня політика Майбутнього главу Держпраці підозрюють у байдужості до роботи та некомпетентності
commentss НОВИНИ Всі новини

Майбутнього главу Держпраці підозрюють у байдужості до роботи та некомпетентності

Зараз Ігор Дегнера займає посаду виконуючого обов'язки голови Держпраці

19 лютого 2020, 19:05 comments1958
Поділіться публікацією:
Майбутнього главу Держпраці підозрюють у байдужості до роботи та некомпетентності

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Росударственной служби з питань праці Ігор Дегнера свідомо "затверджено" як переможець у конкурсі на посаду керівника відомства. Про це повідомляє видання "Апостроф".

При цьому видання, посилаючись на власні джерела, зазначає, що Дегнера може професійно не відповідати цьому посту.

"Перебуваючи на різних посадах, жодного ініціативного рішення, яке б поліпшувало захист працівника, обізнаність роботодавця про трудовому законодавстві, як повідомляють колеги Дегнера по цеху", — повідомляється в публікації в ЗМІ.

Крім того, видання стверджує, що Дегнера відмовляється сприймати нові методи боротьби з неофіційною зайнятістю і невиплатою зарплат. Крім того, він був ініціатором двох скандально скасованих постанов Кабміну про порядок інспекційного відвідування.

"До питань охорони праці, гірничого нагляду, вибухових робіт, розслідування нещасних випадків — взагалі ніякого відношення, власне як і професійного розуміння, до призначення в. о. голови Держпраці не було", — резюмують журналісти.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про суму компенсації, отриманої народними депутатами із-за витрат на проживання в столиці під час парламентської сесії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!