Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр юстиції Малюська зробив незвичайне фото, чим викликав критику українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр юстиції Малюська зробив незвичайне фото, чим викликав критику українців

Міністр Малюська постояв на голові, користувачі соцмереж не оцінили його фото

22 лютого 2020, 14:04 comments6037
Поділіться публікацією:
 Міністр юстиції Малюська зробив незвичайне фото, чим викликав критику українців

Що не зробиш, для залучення уваги. Міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці в Facebook опублікував фото, на якому він вниз головою читає книгу.

"Вчора успішно відзвітував перед парламентом, тепер можна і книжку почитати", — підписав він фото.

Фото міністра користувачі соціальної мережі не оцінили й у коментарях почали критикувати його.

"Хотілося б побачити процес перегортання сторінки", "В стрибку ))) бажано відео!", "Гарне фото, багато чого пояснює", "Уряд Дебілів ввійде в історію", "Коли Дэнчик ти вже почнеш працювати , а не хернею страждати?", "Прийде нормальна не импотентная владу в країні, всі соросята і слуги будете перед слідчим "звітувати"...", "Таблетки знову забув прийняти", "В цій країні нормальні люди скінчилися?", "Він якийсь йобнутий", "Коронавірус в голову вдарив", "На всю голову чарівний", "Уряд дебілів :( Таке враження, що у вас там флешмоб "Хто ляпне більше фігню!" Господи, за що Україні такі керівники?!", "Пахати треба на такій посаді, а не х*рнею страждати", "У мене тільки одне питання......Невже йому ніхто не може підказати, що він виглядає як діл.....б?", "Епічний фото, особливо у поєднанні з інформацією в профілі — Міністерство юстиції))) спасибі, поржала", "Черевики забув зняти! На стіні чорні сліди залишаться!", "Там за вами виїхали, запитують який у вас розмір? Білий халат вибирають", "Терміново санітарів викликайте цього пацієнту", "Дебіл на дебиле! просвіту не видно...", — коментують фото Малюськи в Facebook.

До цього фото Малюська вже епатував публіку звітами в уряді, при цьому свій пост міністр проілюстрував незвичайним фото, де нібито його рука тягнеться з-під столу, щоб підписати документ.

Як повідомляло видання "Коментарі", міністра юстиції України Дениса Малюську не влаштовує зарплата, і якщо її не піднімуть до 80 тисяч, то надовго його не вистачить. За словами чиновника, він змушений витрачати гроші, отримані на попередній роботі.

За словами Малюськи, всі попередні місяці роботи він щомісяця отримував як міністр всього лише за 16 тисяч (з кінця серпня — ред.). Однак в останній місяць ситуація змінилася в кілька кращому напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!