Головна Новини Політика внутрішня політика "Медведчук використовує майданчик ВР, щоб стати міжнародним гравцем", - політтехнолог
commentss НОВИНИ Всі новини

"Медведчук використовує майданчик ВР, щоб стати міжнародним гравцем", - політтехнолог

Аналітик Сергій Лозівський уважно вивчив ТОП-10 українських політиків за версією народу

24 лютого 2020, 17:34 comments1870
Поділіться публікацією:
"Медведчук використовує майданчик ВР, щоб стати міжнародним гравцем", - політтехнолог

Політичний аналітик Сергій Лозівський вивчив рейтинг українських політиків в 2019 році, пояснивши причини їх популярності серед виборців, а також прогнозуючи перспективи їх правління. Такий розбір головних персон країни Лозівський опублікував на своїй блог-платформі у виданні "Кореспондент".

Так, за його словами, перша десятка рейтингу найпопулярніших політиків у ЗМІ — це люди, які формують політичну повістку і відповідають за найважливіші державні рішення.

"Зайняв перше місце Володимир Зеленський додав 20 пунктів протягом 2019 року. В принципі, президент – це глава держави, до якої прикута пріоритетну увагу і українських, і зарубіжних ЗМІ, тому логічно, що він посідає перше місце", — зазначено в повідомленні експерта.

При цьому він додав, що черга скандалів, прошумевших серед найближчого оточення глави держави і його команди, істотно вдарили по рейтингу довіри до Зеленському серед населення.

"Петро Порошенко хоч і програв президентські вибори, але за підсумками року втримався на другому місці. Під час президентської кампанії Порошенко генерував націоналістичні тези, але, як показали результати, більшість українців їх не сприйняли", — пише Лозівський, втім, згадуючи і грандіозний скандал в "Укроборонпромі" з горезвісними Свинарчуками.

Не обійшов аналітик і таких відомих політиків з рейтингу, як Юлія Тимошенко, Ігор Коломойський, Володимир Гройсман, Арсен Аваков. На жаль, жоден із зазначених осіб не здатний вирішити ключову проблему України, а саме дозвіл конфлікту на Донбасі, оскільки мало орієнтуються в міжнародній політиці, спрямованої на домовленості не тільки з заходом, але і Росією.

"І, судячи з усього, голова політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук не збирається зупинятися на досягнутому. За підсумками виборів 2019 року, у політика друга за кількістю депутатів фракція у Верховній Раді, але Медведчук тепер використовує парламентський "плацдарм"щоб стати міжнародним гравцем", — зазначає Лозівський.

Експерт заявив про важливої ролі, яку зіграв Медведчук в залученні країн Євросоюзу в нагальну для України проблему.

"Наприкінці листопада політик оголосив про створення міжнародного майданчика під назвою "Міжпарламентський діалог в ім'я світу: Україна – Росія – Франція – Німеччина". Причому після того, як його ініціативу публічно підтримав Володимир Путін, до "міжпарламентського діалогу" приєдналися сенатори і депутати національних зборів Франції, а потім депутати бундестагу ФРН", — підсумовує політексперт.

Сергій Лозовський також підкреслив, що Медведчук — єдиний з українських політиків, кому довіряє Володимир Путін.

"І, звичайно ж, Медведчук залишається єдиним українським політиком, у кого є прямий контакт і довірливі стосунки з Володимиром Путіним", — констатував політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!