Головна Новини Політика внутрішня політика Публіцист: Медведчук загнав «слуг» на стратегічно невигідну позицію «ворогів народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Публіцист: Медведчук загнав «слуг» на стратегічно невигідну позицію «ворогів народу»

Публіцист Дмитро Скворцов пояснив, як вдарила по рейтингу «слуг народу» опозиція, яка виступила проти прийняття земельного закону

28 лютого 2020, 12:45 comments1721
Поділіться публікацією:
Публіцист: Медведчук загнав «слуг» на стратегічно невигідну позицію «ворогів народу»

Партія "Слуга народу" за місяць втратила 9 %, впавши з 45,4 % у січні до 36,4 % у лютому, пише у своїй колонці на сайті "Кореспондент" київський публіцист Дмитро Скворцов, аналізуючи результати соціологічного опитування Центру Разумкова.

Так, Скворцов нагадує, що спочатку по рейтингу "слуг" вдарили скандали "Яременко зі своїми "повіями в смартфоні" і оприлюднена справа "ґвалтівника неповнолітньої Іванісова". За словами Скворцова, скандали спонукали українців до підозри, що під шумок "оновлення" Зеленський привів у владу, "м'яко кажучи, не зовсім порядних людей". Однак погіршило становище земельне питання, підкреслив Скворцов.

"Опозиція не допустила "бліцкригу", коли "слуги" хотіли прийняти закон про землю "в турборежимі", подала близько 4000 правок і змусила розглядати кожну в залі Верховної Ради", — охарактеризував ситуацію публіцист.

Скворцов пише, що "ось тепер ми бачимо картину, як "слуги народу" на кілька місяців "зависли" в ролі "ворогів народу", а зробити з цим вони нічого не можуть, бо "турборежим" заблокували депутати від опозиції". За словами Скворцова, спрацював стратегічний задум Віктора Медведчука – заманити "слуг народу" в програшне положення і залишити там на кілька місяців під шквалом критики.

"Якщо задум Медведчука полягав у тому, щоб заманити "зелених" на стратегічно невигідну позицію та залишити там на кілька місяців "під вогнем" критики, то він спрацював. Ось чому багато "слуги" криком кричать на ТБ, що саме ОПЗЖ не дає прийняти закон про розпродаж землі", — пояснив журналіст.

За словами Скворцова, партія Медведчука стала головним опозиціонером влади, тому і зростає рейтинг "Опозиційної платформи".

"І рейтинг "Опозиційної платформи" демонструє, чому так важлива ніша головного опонента чинної влади. Партія Медведчука сьогодні друга за популярністю сила в країні, яка наростила результат за місяць з 13,8 % до 15,3 %", — констатував публіцист.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 62% українців не підтримують відкриття ринку землі в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!