Головна Новини Політика внутрішня політика Настають криза і епідемія: Арахамія сказав, чому хочуть частково змінити Кабмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Настають криза і епідемія: Арахамія сказав, чому хочуть частково змінити Кабмін

Арахамія заявив, що Кабмін необхідно перетворити в штаб

29 лютого 2020, 08:10 comments6618
Поділіться публікацією:
Настають криза і епідемія: Арахамія сказав, чому хочуть частково змінити Кабмін

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Кабінет міністрів необхідно переформатувати у зв'язку з можливою економічною кризою, яка буде викликана епідемією коронавірусу. Про це він сказав в ефірі ТРК "Україна".

"У Кабміні зараз є вимоги, що наближається економічна криза. Нібито є ознаки. Є можливість епідемії коронавірусу. Потрібно Кабмін фактично перетворити в штаб. Для того, щоб він став штабом, потрібно зробити кілька кадрових рішень. Ми хочемо посилити Кабмін, зробити його більш оперативним, більш досвідченим. Когось залучити і когось вилучити в тому числі", — пояснив нардеп.

У той же час Арахамія відмовився назвати імена тих, кого можуть відправити у відставку, а кого призначити. Проте він повністю виключив, що замість Олексія Гончарука прем'єр-міністром буде призначений Сергій Тігіпко.

Як повідомляв сайт "Коментарі", прем'єр-міністр Олексій Гончарук спростував інформацію про свою ймовірну відставку, яка активно висвітлюється в ЗМІ. Глава уряду також зазначив, що зустрічався з Сергієм Тігіпком та іншими людьми, оскільки Кабміну необхідно посилення досвідченими кадрами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!