Головна Новини Політика внутрішня політика Гончарук та Єрмак провели недільний вечір в індійському ресторані Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук та Єрмак провели недільний вечір в індійському ресторані Києва

Політиків звинуватили не у простому спільній вечері, а в проведенні секретної зустрічі

1 березня 2020, 22:44 comments3246
Поділіться публікацією:
Гончарук та Єрмак провели недільний вечір в індійському ресторані Києва

Голова уряду Олексій Гончарук сьогодні ввечері, 1 березня, був помічений у ресторані індійської кухні "Сутра" в компанії нового глави Офісу президента Андрія Єрмака. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на повідомлення журналіста Крістофера Міллера.

Відзначається, що політики вели жваву бесіду помітно приглушеними голосами. У зв'язку з характером спілкування журналіст припустив, що політики зустрілися не просто повечеряти, а таємно обговорити важливі державні питання.

"Розмова, безумовно, серйозна, але ведеться приглушеними голосами. Нічого не чую... Тільки що вони закінчили розмову і пішли. Не почув багато, але чув ім'я Ігоря Коломойського", — зазначив Міллер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Верховна Рада вже на новому робочому тижні має намір відправити у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. За інформацією інсайдерів, глава держави Володимир Зеленський незадоволений роботою уряду і нібито дорікав Гончарука на останній зустрічі в своєму Офісі. Критика була у зв'язку з падінням економіки, медичною реформою, зростанням комунальних платежів і ситуацією з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!