Головна Новини Політика внутрішня політика Законопроект про ринок землі: Верховна Рада розглянула більше половини поправок
commentss НОВИНИ Всі новини

Законопроект про ринок землі: Верховна Рада розглянула більше половини поправок

На поточний момент розглянуті 2302 поправки до законопроекту з 4018 всього.

3 березня 2020, 19:05 comments1410
Поділіться публікацією:
Законопроект про ринок землі: Верховна Рада розглянула більше половини поправок

Сьогодні, 3 березня, Верховна Рада України на засіданні завершила розгляд 2302 поправок до другого читання законопроекту про ринок сільськогосподарської землі. Про це повідомляє Hromadske.

У загальній сумі депутати подали 4018 поправок до другого читання законопроекту. Так що на сьогоднішній день розглянуто більше половини з них. Процес розгляду поправок триває вже майже протягом місяця — з 6 лютого. Велику частину часу народні депутати працювали з виборцями або в комітетах, а всього 7 днів проводили сесії для голосування.

Перше читання законопроект про ринок землі пройшов ще в листопаді 2019 року. Голосування у Верховній Раді супроводжувалося криками, скандалами і навіть протестами на вулицях. Але, незважаючи на це, 240 депутатів проголосували "за" прийняття закону.

Друге читання почалося з блокування трибуни опозиційними депутатами, бійки, мітингів і навіть крові Юлії Тимошенко. У підсумку депутати подали понад 4 тисячi поправок і значно затягнули розгляд законопроекту.

Як повідомляв портал "Коментарі", Верховна Рада буде розглядати ринок землі вночі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!