Головна Новини Політика внутрішня політика По 100 тис. грн: звільненим з полону українцям виплачують допомогу від держави
commentss НОВИНИ Всі новини

По 100 тис. грн: звільненим з полону українцям виплачують допомогу від держави

Усього допомогу отримають 65 осіб.

3 березня 2020, 22:01 comments1916
Поділіться публікацією:
По 100 тис. грн: звільненим з полону українцям виплачують допомогу від держави

Звільнені з полону в рамках обміну з самопроголошеними республіками на тимчасово окупованих територіях Луганських і Донецьких областей почали отримувати по 100 тисяч гривень державної допомоги. Про це повідомляє Hromadske з посиланням на Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

За словами керівниці міністерства Оксани Коляди, гроші вже почали надходити на банківські картки. Вона написала, що кошти отримають 65 осіб, серед яких і військовослужбовці, і цивільні.

Рішення прийнято Міжвідомчою комісією при Міністерстві ветеранів. "По іншим заявленим 29 грудня 2019 робота ведеться", — зазначила Коляда, нагадавши, що з деякими з них хочуть поспілкуватися правоохоронні органи.

29 грудня Україна і так звані "Л/ДНР" провели обмін утримуваними особами, в результаті якого додому повернулися 76 українців, серед яких 12 військовослужбовців і 64 цивільнi особи. Україна натомість передала 127 людей, серед яких екс-беркутівці.

Як повідомляв портал "Коментарі", російським військовим дозволили обстрілювати українські позиції на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!