Головна Новини Політика внутрішня політика Відставка Генпрокурора: у "Слуги народу" заявили, що голоси знайдуться
commentss НОВИНИ Всі новини

Відставка Генпрокурора: у "Слуги народу" заявили, що голоси знайдуться

Незадоволені роботою Генпрокурора Руслана Рябошапки є в кожній фракції, - нардеп.

4 березня 2020, 06:05 comments1684
Поділіться публікацією:
Відставка Генпрокурора: у "Слуги народу" заявили, що голоси знайдуться

Голоси для відставки Генпрокурора Руслана Рябошапки в парламенті знайдуться, заявив депутат зі "Слуги народу" Олександр Качура у коментарі журналістам видання LB. Ті, хто незадоволений роботою керівника ГПУ, є в кожній депутатській фракції.

Схоже, на позачерговому засіданні парламенту на Генрокурора Руслана Рябошапку чекає серйозна розмова. Йому доведеться відзвітувати про результати своєї роботи. Запит суспільства на справедливість не реалізований, сказав Качура, і, не виключено, Рябошапці доведеться за це відповісти.

"Думаю, ймовірність відставки велика. Голоси є і в інших фракціях теж. Якщо в нашій фракції ще хтось сумнівається, то в інших голоси будуть", — вважає нардеп. Йому, як і його колегам, хотілося б, щоб робота Офісу Генерального прокурора була більш результативною.

Неефективність Офісу обговорювали і на профільному комітеті Верховної ради. Там вважають, що за півроку роботи Генпрокурор міг би передати в суд набагато більше резонансних справ. Зокрема, саме тому в парламенті зареєстрували проєкт постанови про висловлення недовіри Руслану Рябошапці, пояснив Качура.

Позачергове засідання парламенту відбудеться вже сьогодні, 4 березня. Крім питань по Офісу Генпрокурора будуть також обговорювати кадрові перестановки в Кабміні і діяльність Національного антикорупційного бюро.

Нагадаємо, "Коментарі" вже розповідали про ймовірних кандидатів у міністри в новому уряді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!