Головна Новини Політика внутрішня політика "Влада не бажає розслідувати трагічні події в Одесі", – ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Влада не бажає розслідувати трагічні події в Одесі", – ОПЗЖ

Парламентська політсила переконана, що Володимир Зеленський продовжує провальну політику Петра Порошенка у справі трагедії 2 травня в Одесі

4 березня 2020, 19:21 comments1641
Поділіться публікацією:
"Влада не бажає розслідувати трагічні події в Одесі", – ОПЗЖ

Партія "Опозиційна платформа – За життя" в черговий раз зазначила, що не дасть провалити розслідування трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року. Про це повідомляється на сайті партії.

У повідомленні зазначено, що 3 березня 2020 року депутатами Одеської облради з ініціативи голови Одеської ОДА Максима Куцого було прийнято рішення зняти з порядку денного питання про встановлення пам'ятника загиблим 2 травня 2014 року.

"У своєму Facebook Куций написав: "Керівництво обласної ради підтримала мою ініціативу про зняття цього пункту в порядку денному на сесії обласної ради."Я підтримую бажання звернутися в правоохоронні органи для розслідування подій. Але прошу не розколювати суспільство і не робити політичні шоу". Це беспрецедентно цинічне, політично заангажоване заяву одеського губернатора, який розцінює встановлення пам'ятника жертвам кривавої трагедії як політичне шоу, не викликало критики ні з боку Офісу президента, ні з боку самого глави держави. Зеленський виявився гідним продовжувачем політики Порошенко. Саме режим Порошенко – Парубія зробив все для того, щоб винні не були знайдені і покарані", — обурені парламентарії "ОПЗЖ".

Тут же переконані, що Куций застосував піар-хід зі своєю обіцянкою звернутися в правоохоронні органи для проведення детального розслідування, а насправді ніхто шукати винуватців трагедії не має наміру.

"Встановити винних та притягти їх до відповідальності ‒ це вимога суспільства. І справа честі для Зеленського та його команди. І перед обличчям світової громадськості, і перед обличчям українських громадян", — підсумували в партії "Опозиційна платформа — За життя".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі повідомляв, що раніше подібну заяву щодо розслідування загибелі людей в одеському Будинку профспілок робив і персонально голова політради "ОПЗЖ" Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!