Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук напередодні голосування за Кабмін попередив Зеленського, щоб вони не займалися імітацією мирного врегулювання на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук напередодні голосування за Кабмін попередив Зеленського, щоб вони не займалися імітацією мирного врегулювання на Донбасі

Журналіст Олександр Зубченко вважає, що потрібно прислухатися до позиції Віктора Медведчука щодо останніх кадрових рішень Зеленського

5 березня 2020, 18:40 comments2359
Поділіться публікацією:
Медведчук напередодні голосування за Кабмін попередив Зеленського, щоб вони не займалися імітацією мирного врегулювання на Донбасі

Заміна на посаді глави МЗС Вадима Пристайка на Дмитра Кулебу покликана переконати, що Київ займається виконанням Мінських угод, пише журналіст Олександр Зубченко.

"Так, знесли Пристайка, який влаштував скандал з святкуванням Дня Перемоги та погрожував переписати Мінські угоди прямо на своєму тремтячому коліні... А кого поставили на його місце? Кулебу, який був в обоймі Клімкіна і намагався не допустити повернення російської делегації в ПАРЄ. Так, він менш токсичний", — повідомив журналіст.

На думку Зубченка, подібна "перестановка" повинна була переконати Москву в якихось "позитивних зрушеннях".

"Мета цієї комбінації – домогтися згоди на проведення чергової безглуздої і порожньої зустрічі в "нормандському форматі. Щоб Зеленський міг в черговий раз пофотографуватися на тлі світових лідерів і підвищити рейтинг", — вважає Зубченко.

Журналіст закликав звернути увагу на те, як голова політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук у день голосування за нового прем'єра і склад Кабміну попередив Зеленського, що ігри в стилі "поміняли шило на мило" не пройдуть.

"Напевно, зайвим буде нагадувати, що у Путіна і Медведчука є прямий канал спілкування і що це єдиний з українських топ-політиків, до чиєї думки прислухаються", — підкреслив журналіст.

У висновку, Зубченко пише, що на останні кадрові рішення Зеленського та ОП потрібно дивитися тверезим поглядом. І, продовжує журналіст, якщо Зеленський і Офіс президента вирішили займатися імітацією мирного врегулювання на Донбасі, то Медведчук заздалегідь попередив їх, що такі фокуси не пройдуть.

Раніше "Коментарі" писали, що названі сильні й слабкі сторони оновленого складу міністрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!