Головна Новини Політика внутрішня політика 11 млн пенсіонерів проіндексують пенсії в 2020 році — міністр соціальної політики Лазебна
commentss НОВИНИ Всі новини

11 млн пенсіонерів проіндексують пенсії в 2020 році — міністр соціальної політики Лазебна

Робота почнеться з 1 квітня.

7 березня 2020, 01:25 comments3175
Поділіться публікацією:
11 млн пенсіонерів проіндексують пенсії в 2020 році — міністр соціальної політики Лазебна

Нова глава міністерства соціальної політики України пообіцяла, що 11 мільйонам пенсіонерів проведуть заплановану індексацію пенсій у 2020 році в бік підвищення. Про це повідомляє Hromadske з посиланням на заяву Марини Лазебної в ефірі телепрограми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".

Міністр соціальної політики зазначила, що "близько 11 мільйонів пенсіонерів в цьому році обов'язково отримають індексовані пенсії". Також вона підкреслила, що підвищення відбудеться протягом року, а робота над цим почнеться вже з 1 квітня 2020 року.

Колишній міністр соціальної політики Юлія Соколовська обіцяла провести індексацію пенсій у вересні 2020 року. За її словами, щомісячний розмір пенсії в середньому повинен був вирости на 216 гривень.

За даними Пенсійного фонду України на 1 січня 2020 року, в Україні зареєстровано 11,3 мільйона пенсіонерів, середня пенсія яких становить 3083 гривні.

Як повідомляв портал "Коментарі", Дубілет залишиться в уряді, але поки без посади, пообіцяв новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!