Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський призначив керівників Київської та Сумської облдержадміністрацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив керівників Київської та Сумської облдержадміністрацій

Керівником Сумської області став військовий прокурор

11 березня 2020, 17:38 comments1897
Поділіться публікацією:
Зеленський призначив керівників Київської та Сумської облдержадміністрацій

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 11 березня, призначив головою Сумської обласної державної адміністрації Романа Грищенко. Про це свідчить опублікований на сайті глави держави Указ №74/2020.

Роман Грищенко замінив на посаді голови Сумської ОДА тимчасово виконуючу обов'язки голови облдержадміністрації Ірину Купрейчик. Указ про її звільнення з'явився на сайті глави держави сьогодні.

Прес-служба Офісу президента також повідомляє, що Роман Грищенко народився в 1982 році в с. Катеринка Первомайського району Миколаївської області. У 2005-му закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого в Харкові за спеціальністю "Правознавство". Кандидат юридичних наук. Офіцер військового управління тактичного рівня. Учасник бойових дій в зоні проведення АТО. З 2005 по 2007 рік працював слідчим військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України в Миколаєві. У 2010-2019 роках працював в органах військової прокуратури Миколаївської, Кіровоградської, Криворізького, Київського і Харківського гарнізонів.

Крім того, сьогодні Володимир Зеленський відповідним указом призначив виконуючим обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, який замінив на посаді Олексія Чернишова.

Раніше "Коментарі" писали, що після скандальних "брудних танців" в честь 8 березня в залі засідань Херсонської ОДА звільнили двох співробітників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!