Новим головою партії "Голос" замість Вакарчука стала Кіра Рудик

Третій номер у списку партії раніше працювала в IT.

Популярний український співак і з недавніх пір політик Святослав Вакарчук залишив посаду голови парламентської партії "Голос" і залишив замість себе третій номер у списку партії Кіру Рудик, яка раніше працювала в сфері IT. Про це Святослав Вакарчук повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook після з'їзду партії.

За його словами, "влада під виглядом нових облич насправді притягує старі", але партія "Голос" своїм прикладом демонструє протилежне. Вакарчук переконаний, що його партія приводить в уряд нових професіоналів, з цієї ж причини на з'їзді "Голосу" було прийнято рішення призначити головою "кращого керівника з нашої команди" Кіру Рудик.

"Кіра уособлює собою сучасність <...> а я, як лідер, буду продовжувати розвиток партії", — підкреслив Святослав Вакарчук. Він вважає своєю місією приводити в політику нових чесних професійних людей, "а також боротися з тими, хто йде в політику для власного збагачення".

Як повідомляв портал "Коментарі", Джо Байден став лідером серед демократів, отримавши 823 делегата проти 663 у Берні Сандерс.