Головна Новини Політика внутрішня політика У Медведчука є реальний план, як досягти миру на Донбасі, - Погребинський
commentss НОВИНИ Всі новини

У Медведчука є реальний план, як досягти миру на Донбасі, - Погребинський

Директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський назвав план ОПЗЖ єдиним варіантом, який допоможе повернути мир в Україну

13 березня 2020, 13:35 comments1875
Поділіться публікацією:
У Медведчука є реальний план, як досягти миру на Донбасі, - Погребинський

Політсила "Опозиційна платформа — За життя" презентувала детальний і реалістичний план по досягненню миру в Україні. Коментуючи зустріч делегації Міжфракційного депутатського об'єднання "Міжпарламентський діалог в ім'я миру: Україна — Росія — Німеччина — Франція" ОПЗЖ з депутатами Держдуми РФ у Москві 10 березня, про це заявив директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський.
В ефірі телеканалу NEWSONE експерт сказав, що на сьогодні існує лише один безальтернативний варіант, з яким погоджуються не тільки представники Франції та Німеччини в "нормандському форматі", але і США.
“Вони також говорять про те, що цей варіант є безальтернативним. Як можна інакше вирішити цю проблему? Ніяких серйозних планів я не чув", — заявив Михайло Погребинський.
За його словами, в цій ситуації опозиційна політсила може пропонувати ідеї щодо того, як вийти з цього "глухого кута".
"У команди Медведчука є досить детальний план, щоб врегулювати ситуацію остаточно, включаючи реінтеграцію Донбасу до складу України, — говорить експерт. — Команда Медведчука вважає, що необхідно пояснити свою позицію у парламентському вимірі, пояснити депутатам національних зборів, Бундестагу, яка реальна ситуація, що можна зробити, що нереально зробити для того, щоб продемонструвати перспективи шляху до миру в Україні за допомогою знаходження компромісних рішень. Те, що пропонується в плані команди Медведчука, виходить за рамки Мінських угод. Але інших варіантів ніхто не запропонував".

Раніше ми повідомляли про те, що країни ЄС високо оцінили мирну ініціативу Медведчука по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!