Головна Новини Політика внутрішня політика Кернес відмовився виконувати вимоги Зеленського з карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Кернес відмовився виконувати вимоги Зеленського з карантину

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає необґрунтованим закриття метрополітену

16 березня 2020, 20:56 comments5881
Поділіться публікацією:
Кернес відмовився виконувати вимоги Зеленського з карантину

Голова Харківської міської ради Геннадій Кернес заявив, що не стане прислухатися до розпорядження українського гаранта Володимира Зеленського у зв'язку зі строгим карантином в Україні і припиняти роботу метрополітенів. Про це повідомляє видання "Українська правда".

"Метро користуються всі категорії пільговиків. Вважаю абсолютно необгрунтованим таке рішення для міста, де не зафіксовано жодного випадку захворювання. Люди повинні якось їздити на роботу і пересуватися", — переконаний мер Харкова.

За словами Кернеса, паралізувати головну артерію міського транспорту без видимих на те причин він не стане.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський закликав до жорстких заходів за дотриманням карантину і цілому ряді обмежень для українського суспільства. Так, наприклад сьогодні Кабмін ухвалить рішення про введення кредитних канікул, роботи ресторанів тільки на доставку їжі додому, скасування залізничних та автобусних маршрутів між містами та областями, а також закриття метрополітенів у великих обласних центрах.

Гарант закликав роботодавців забезпечити працівникам віддалений формат виконання зобов'язань, а людям пенсійного віку як можна рідше залишати квартиру, оскільки вірус COVID-19 найбільш пригнічує імунітет літніх громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!