Головна Новини Політика внутрішня політика Карантин на практиці покаже простим українцям, що саме їм потрібен мирний план Медведчука, - військовий експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин на практиці покаже простим українцям, що саме їм потрібен мирний план Медведчука, - військовий експерт

Карантин допоможе українцям зрозуміти, хто справжній патріот України, а хто тільки наживається на війні.

23 березня 2020, 11:03 comments2423
Поділіться публікацією:
Карантин на практиці покаже простим українцям, що саме їм потрібен мирний план Медведчука, - військовий експерт

Обмеження, пов'язані з карантином, багатьох українців змусять по-іншому подивитися на політиків. Так вважає військовий експерт Юрій Дудкін, про що написав на своїй сторінці в Facebook.

"Багато людей все ще не зрозуміли, що карантин — це дрібниці в порівнянні з війною. Смішно дивитися на всі ці скарги, як одні скаржаться, що через карантин важко дістатися на роботу, інші — що дорожчають продукти, треті — що доводиться витрачати сімейний бюджет на аптеку і т.д. ", — пише експерт.

Дудкін вважає, що люди, які живуть на Донбасі в умовах війни ось уже шість років, мають справу з набагато гіршими умовами. Іноді вони, просто, нелюдські.

"Годі скиглити! На Донбасі люди вже 6 років живуть, прямо скажемо, в нелюдських умовах. Ще й під обстрілами. А якщо хто хоче поїхати до родичів, то треба пройти сім кіл пекла на КППВ. Нагадаю, що понад 90 людей просто померли в черзі — тільки за останні два роки ", — написав Дудкін.

Вся ця ситуація з карантином і всілякими обмеженнями змусить українців замислитися над тим, які політики повинні керувати країною в подальшому. Це повинні бути люди, які бачать шлях до мирного вирішення ситуації, а не ті, що наживаються на війні, говорять про мир, але нічого не роблять.

"Стане ясно, що справжні патріоти — це такі люди як Віктор Медведчук, хто звільнив близько 1000 полонених, хто розробив і реалізує свій мирний план, заснований на "Мінських угодах", — упевнений експерт. І після карантину багато простих українців зрозуміють, що цей мирний план потрібен саме їм.

"Якщо не доходить в теорії, то карантин на практиці покаже народу, що мирний план Медведчука потрібен в першу чергу простому українцеві Іваненко і Петренко", — підсумував військовий експерт Юрій Дудкін.

Раніше "Коментарі" писали про те, що глава МОЗ закликає ввести в Україні надзвичайний стан



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!