Головна Новини Політика внутрішня політика "Ємець готовий піти у відставку", - Дубинський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ємець готовий піти у відставку", - Дубинський

Глава МОЗ Ілля Ємець поставив ультиматум президенту Володимиру Зеленському в умовах пандемії

23 березня 2020, 14:57 comments5256
Поділіться публікацією:
"Ємець готовий піти у відставку", - Дубинський

Народний депутат від фракції монобольшинства в парламенті "Слуга народу" Олександр Дубинський повідомив, що глава Міністерства охорони здоров'я готується до відходу у відставку вже найближчим часом. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні міністр охорони здоров'я Ємець заявить про відставку", — коротко окреслив нардеп, пообіцявши опублікувати деталі пізніше.

Як повідомляється в Телеграм-каналі українського новинного ресурсу "Резидент", Ємець поставив ультиматум Офісу Президента або вводять завтра НП або він йде у відставку. Володимир Зеленський пообіцяв прийняти рішення після вечірньої наради в Офісі Президента, на якому будуть озвучені перші результати експрес тестів на коронавірус з областей України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кілька годин тому глава Моз Ілля Ємець вказав на початок другого етапу боротьби з коронавірусом COVID-19 в Україні.

За його словами, МОЗ уже відновив вертикаль санітарної служби, коли заступник міністра Віктора Ляшко був призначений державним санітарним лікарем. Саме ця вертикаль, каже Ємець, відтепер буде ключовою в боротьбі з COVID-19. Медики будуть намагатися локалізувати вогнища вірусу і не допустити смертельні випадки.
“Якщо китайцям вдалося досягти показника смертності 3-4%, то Італії не вдалося, там 8-9%. Я сьогодні зібрав фахівців, які будуть працювати у медичній реформі західного зразка .... Ці фахівці можуть зробити так, що у нас смертність буде менше, ніж навіть у Китаї", — обіцяє Ємець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!