Головна Новини Політика внутрішня політика Венедиктова увійшла до складу РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Венедиктова увійшла до складу РНБО

Президент Володимир Зеленський ввів генпрокурора Ірину Венедиктову в Раду національної безпеки і оборони (РНБО)

24 березня 2020, 21:25 comments2479
Поділіться публікацією:
Венедиктова увійшла до складу РНБО

Глава держави Володимир Зеленський підписав розпорядження, яким ввів генерального прокурора України Ірину Венедиктову до складу Ради з безпеки і оборони. Про це повідомляється на сайті Офісу президента, передає "Інтерфакс-Україна".

Указ гаранта був підписаний сьогодні і цією ж датою набув чинності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв думка експертів щодо перспектив роботи першої жінки-генпрокурора в Україні Ірини Венедиктової.

"Після скасування депутатської недоторканності у генпрокурора є можливість взятися більш жорстко за деяких нардепів, – вважає еексперт Українського інституту політики Микола Спірідонов. – Лякати і опозицію, і представників монобольшинства (які не завжди підтримують ініціативи президента). Рябошапка цим не користувався, а Венедиктова цілком може стати важелем впливу на будь-якого депутата, який буде йти не по "лінії партії". Можливі деякі зрушення у справах Майдану (хоч багато доказів вже знищені). Але, думаю, головним завданням нової глави Офісу генпрокурора буде тримати під контролем ВР в цілому і політичних опонентів чинного президента – зокрема".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!