Головна Новини Політика внутрішня політика «Земельної реформи не буде», — екс-міністр Мілованов
commentss НОВИНИ Всі новини

«Земельної реформи не буде», — екс-міністр Мілованов

За словами Тимофія Мілованова, через запропонованi зміни в державні витрати земельна реформа не відбудеться

26 березня 2020, 14:52 comments3579
Поділіться публікацією:
«Земельної реформи не буде», — екс-міністр Мілованов

Через запропонованi зміни в державні видатки, які сьогодні опублікували кілька джерел, земельної реформи може не бути. Або вона буде не для дрібних фермерів та інших звичайних людей, а для великих багатих компаній. Про це написав колишній міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Мілованов.

За його словами, скасовується відшкодування кредитних відсотків на закупівлю землі і фінансування фонду гарантування кредитів на закупівлю землі.

"Це значить, що фінансової підтримки для малих фермерів під час запуску ринку землі (якщо він взагалі тепер відбудеться) більше не буде. І знову виграють ті, у кого краще зв'язки і більше грошей. А розвиток села відкладається на потім", — написав екс-міністр.

Серед іншого, як зазначає Мілованов, скасовується вся підтримка сільськогосподарських виробників, витрати на створення торгівельних представництв за кордоном і просування експорту, а також обнуляються витрати на інвентаризацію землі.

"І нарешті скасовується фінансування Фонду національного багатства, який повинен був налагодити контроль за державними підприємствами, які не будуть приватизуватися. Тобто корупція на цих підприємствах буде продовжуватися", — додав Тимофій Мілованов.

Як повідомляв портал "Коментарі", помер режисер жахів Стюарт Гордон, який екранізував твори Лавкрафта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!