Головна Новини Політика внутрішня політика Розпродаж топ-посад: САП відкрила справу по плівках Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Розпродаж топ-посад: САП відкрила справу по плівках Єрмака

САП відкрила кримінальну справу після публікації відео, на якому нібито брат глави Офісу президента Андрія Єрмака роздає топ-посади.

30 березня 2020, 14:24 comments2736
Поділіться публікацією:
Розпродаж топ-посад: САП відкрила справу по плівках Єрмака

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальну справу за так званими плівкам Єрмака. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства на сторінці в Facebook.

Відео напередодні оприлюднив народний депутат з "Слуги народу" Гео Лерос. Він стверджує, що на кадрах брат керівника ОП Андрія Єрмака — Денис. Чоловік пропонує своїм співрозмовникам ті чи інші топ-посади. Наприклад, один з них хоче потрапити в Міністерство інфраструктури і при цьому взяти під свою опіку "Укрзалізницю". Ще з одним співрозмовником нібито Денис Єрмак обговорює можливість поставити на чолі українського телеканалу якусь дівчину. При цьому вони обговорюють не її професійні якості, а певні інтимні подробиці.

Гео Лерос не сказав, звідки у нього це відео. А ось Андрій Єрмак пообіцяв поскаржитися правоохоронцям на нардепа, зокрема в СБУ і Держбюро розслідувань. Вимагає з'ясувати хто і для кого знімав ці кадри, звідки вони у Лероса і, взагалі, чи не підробка це. Самого Лероса звинуватив у брехні.

Після публікації відео, Гео Лерос сам звернувся в САП і попросив розібратися з "розпродажем" топ-посад. При цьому вимагає, щоб прокурори перевірили, чи не має відношення до корупційних дій і сам Андрій Єрмак.

В Єдиному реєстрі справа, де фігурує Єрмак, з'явилася сьогодні, 30 березня. Розслідувати справу доручили Національному антикорупційному бюро.

Раніше "Коментарі" писали про те, як Андрій Єрмак відреагував на відео за участю нібито його брата Дениса Єрмака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!