Головна Новини Політика внутрішня політика Сивохо звільнений з РНБО: він цьому зрадів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сивохо звільнений з РНБО: він цьому зрадів

Сергій Сивохо зовсім не засмучений втратою "корочки" і повідомив, на чому має намір зосередитися

30 березня 2020, 16:52 comments2230
Поділіться публікацією:
Сивохо звільнений з РНБО: він цьому зрадів

Сьогодні в Раді національної безпеки і оборони України повідомили, що радник голови відомства Олексія Данилова Сергій Сивохо звільнений з посади. Сам Сивохо прокоментував цей ексцес на своїй сторінці в Facebook.

Оскільки в РНБО не стали коментувати про причини відставки радника, сам Сивохо "пролив світло", позначивши, що у відомстві більше нікого не хвилює мирне врегулювання ситуації на Донбасі.

"Можна, звичайно, нічого і не писати — всім і так зрозуміло, що клеркам з РНБО більше НЕ цікава тема Донбасу", — сказав колишній радник.

Також він додав у своєму повідомленні, що чиновники, які займаються цим питанням, просто не здатні витримати тиску від праворадикальних сил і тому давно перетворився на фікцію.

"Ми з Максимом Ткаченко сильно не засмутилися через втрату кірочок, але ми переживаємо про загублений Донбасі. Тому ми будемо продовжувати допомагати президенту в його прагненні до миру!", — позначив Сивохо.

Таким чином він продовжить займатися резонансної програмою "Національна платформа примирення і єдності", популяризуючи основні ідеї ініціативи.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активісти "Нацкорпуса" накинулися на Сергія Сивохо, коли він представляв свою ініціативу щодо розв'язання збройного конфлікту на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!