Головна Новини Політика внутрішня політика Журналіст: "Медведчук попередив Зеленського, що розпродаж землі "за дрібний прайс" не доведе його до добра"
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст: "Медведчук попередив Зеленського, що розпродаж землі "за дрібний прайс" не доведе його до добра"

За словами Олексія Куракіна, член партії "ОПЗЖ" Віктор Медведчук викрив таємні наміри МВФ, який домагається, щоб українські землі скупили міжнародні корпорації

6 квітня 2020, 18:50 comments2208
Поділіться публікацією:
Журналіст: "Медведчук попередив Зеленського, що розпродаж землі "за дрібний прайс" не доведе його до добра"

Політичний аналітик Олексій Куракін заявив, що західні "ломбарди" в особі Світового банку і МВФ, користуючись пандемією коронавіруса, вимагають від української влади змінити закон про продаж землі, щоб дати іноземним компаніям скуповувати земельні ділянки. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Так, 2 квітня, наші "великі друзі і надійні партнери" в доброму обличчі Світового банку на своїй офіційній сторінці в Facebook, радісно пошарпали Зеленського по щоці: "Гут, Вальдемар! Гут! Чернозьем — тобре!" І наполегливо, суворо зсунувши брови, порадили (читай — наказали) змінити новий закон про ринок землі, щоб: а) іноземні компанії могли купувати українську землю; б) щоб іноземці могли скуповувати великі земельні ділянки", — пише Куракін.

На переконання журналіста, на наших очах збуваються слова Віктора Медведчука, який прогнозував, що МВФ і Світовий банк будуть виставляти Україні все нові і нові вимоги.

"Головний критик політики української влади "загнати країну в боргову кабалу, а потім за борги продати землю" в особі Віктора Медведчука заздалегідь сказав, що МВФ разом з СБ будуть виставляти все нові і нові вимоги. Медведчук відразу попередив, що насправді МВФ і СБ лобіюють інтереси західних компаній, які "підімнуть" ринок сільськогосподарських земель під себе. Тому насправді мова йде про "українського обезземеливании селянства, про знищення фермерства". У зв'язку з чим опозиційний політик попередив Зеленського & Co, що якщо вони продадуть національні інтереси "за малий прайс", то їх чекає незавидна доля", — зазначено в повідомленні.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що обіцяє українській економіці прийнятий "антиколомойский" закон.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!