Головна Новини Політика внутрішня політика Політолог: "В майбутньому парламенті Медведчук отримає монобільшість"
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог: "В майбутньому парламенті Медведчук отримає монобільшість"

Політичний експерт Віктор Небоженко впевнений, що на тлі численних скандалів і відставок в Офісі президента з питань Донбасу, у члена політсили "ОПЗЖ" Віктора Медведчука є всі шанси здобути абсолютну довіру українців

8 квітня 2020, 19:46 comments2953
Поділіться публікацією:
Політолог: "В майбутньому парламенті Медведчук отримає монобільшість"

Політичний експерт Віктор Небоженко вважає, що з усіх напрямків, які проводилися стосовно рішення по відновленню миру на Донбасі (нацплатформа по примиренню, яку презентував Сергій Сивохо, Консультативний комітет Дмитра Козака і Андрія Єрмака) провалилися, і тільки "парламентський діалог", ініційований членом партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком між Францією, Росією, Україною і Німеччиною зберігає свій курс. Про це він розповів в інтерв'ю телеефіру ukrlife.tv.

"Зараз Офіс президента приймає рішення про відбілюванні Андрія Єрмака, так як його критика – це не що інше, як критика самого гаранта. Це критика на патріотичну позицію Єрмака щодо консультативної ради з Донбасу", — впевнений Небоженко.

За словами політолога, в цей час Медведчук дійсно зібрав групи в парламенті, в Бундестазі, у Французьких Національних Зборах, в Україні та у Російській Федерації.

а насправді об'єктивно переконуються, що з Зеленським, з Єрмаком, з Сивохой не можна працювати, а можна працювати тільки з одним людиною – Медведчуком. Тому ми рухаємося до нової парламентської республіці, в якій більшість буде у Медведчука, так як ні президенти, ні їхні радники не вирішують зараз проблеми. Це означає, що ми будемо мати скоро вибори і новий парламент", — уклав політексперт.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що Віктор Медведчук звинуватив українську владу у відсутності заходів з підтримання купівельної спроможності населення під час національного карантину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!