Головна Новини Політика внутрішня політика Парубій назвав Венедиктову "двієчницею", а Зеленського закликав піти з посади президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Парубій назвав Венедиктову "двієчницею", а Зеленського закликав піти з посади президента

Колишній спікер Верховної Ради Андрій Парубій гостро відреагував на кримінальне провадження проти свого соратника Петра Порошенка

9 квітня 2020, 12:42 comments5415
Поділіться публікацією:
Парубій назвав Венедиктову "двієчницею", а Зеленського закликав піти з посади президента

Екс-голова парламенту VIII скликання Андрій Парубій критично охарактеризував генерального прокурора України Ірину Венедиктову у світлі відкриття кримінального провадження проти п'ятого президента Петра Порошенка. Свою позицію політик висловив на своїй сторінці в Facebook.

На переконання Парубія, чинний глава держави Володимир Зеленський для того і призначив Венедиктову генпрокурором, щоб вона фабрикувала підозри проти його політичних опонентів, отже, вчорашня справа про незаконне призначення колегії Верховного суду" не стала несподіванкою для соратників Порошенко.

"Двієчниця", яка з тріском провалилася на конкурсі у Верховний Суд України, була призначена в ДБР, де сфабрикована підозра щодо призначення суддей Верховного Суду тих, які з честю пройшли конкурс. А коли Генеральний прокурор Рябошапка відмовився підписувати цей абсурд, її призначили Генеральним прокурором. І вона зареєструвала своє уявлення. Такі "двієчники" більше підходять для виконання брудних антизаконних дій і довільних вказівок від Офісу президента", — зазначено в повідомленні.

Андрій Парубій упевнений, що чинна українська влада проводить режим політичних репресій та тиску, що неприпустимо, особливо, в період, коли країна переживає економічну та епідеміологічну кризу. Він підкреслив, що за все, що відбувається в Україні, команда президента буде відповідати і перед історією, і перед самим українським народом.

"А нас не залякати і не зламати. Клоуни не бувають страшними, вони бувають тільки смішними або жалюгідними. Але, на жаль, можуть наробити великої біди. Зеленський повинен піти", — підсумував екс-спікер Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокати Петра Порошенка зробили свою заяву за фактом відкриття ще однієї кримінальної справи проти його діяльності на посаді гаранта Конституції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!