Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський "скинув маски" і прямо заявив, що ринок землі прийняли в інтересах МВФ – Молчанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський "скинув маски" і прямо заявив, що ринок землі прийняли в інтересах МВФ – Молчанов

Політичний експерт Кирило Молчанов вважає, що без діалогу з суспільством про ринок землі влада знову заганяє країну в кабалу зовнішніх боргів

9 квітня 2020, 13:30 comments2399
Поділіться публікацією:








Зеленський "скинув маски" і прямо заявив, що ринок землі прийняли в інтересах МВФ – Молчанов

Президент Володимир Зеленський "скинув маски" і прямо визначив, що ринок землі прийняли в інтересах МВФ, заявив політичний експерт Кирило Молчанов в ефірі програми "Ранок на Newsone".

За словами політексперта, раніше влада наполягала на відкритті ринку землі, використовуючи інші аргументи.

"Мене вразило, що президент перестав артикулювати ті речі, які говорив до цього – про права українців, можливості продати свої паї, як у цивілізованих країнах. Зараз він (президент – ред.) "скинув маски" і прямо заявив, що ринок землі прийняли в інтересах МВФ", — сказав експерт.

За словами експерта, такі дії – "найбільша трагедія".

"Тому що без проведення діалогу із суспільством, не довідавшись позиції українців, ми знову заганяємо себе в кабалу зовнішніх боргів. Ми бачимо, що боргам кінця-краю не видно", — заявив Молчанов.


Нагадаємо, стало відомо, якою буде середня ціна за гектар землі в Україні.

Раніше ми писали, що через тиждень з дня прийняття законопроекту про запуск в Україні ринку землі прихильники і противники земельної реформи досі ламають списи, обговорюючи прийнятий документ. Разом з тим численні політики і експерти все частіше перемикають увагу з самого законопроекту на його перспективи, адже документ досі не підписаний президентом. "Коментарі" впевнені – це не просто так.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!