Шарія зняли з розшуку МВС ще 13 квітня

Шарій знаходився в розшуку з 7 лютого 2012 року

Популярного українського блогера, журналіста і кандидата в президенти України Анатолія Шарія зняли з розшуку в Міністерстві внутрішніх справ України більше тижня тому — ще 13 квітня 2020 року. Про це розповів інший український блогер і активіст Сергій Стерненко на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Інформацію підтверджує скріншот з бази даних OpenDataUA.

Анатолій Шарій перебував у розшуку Солом'янського управління поліції ще з 7 лютого 2012 року за звинуваченням у частині другій статті 383 Кримінального кодексу України — завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочини.

За версією слідства прокуратури Києва, 12 липня 2011 року Анатолій Шарій організував інсценування замаху на власне вбивство і зробив завідомо неправдиве повідомлення в поліцію.

Сьогодні Шарій проживає закордоном і випускає відеоролики на політичну та суспільну теми. На момент публікації на його каналі 2,33 мільйони передплатників.

Як повідомляв портал "Коментарі", Київ подав заявку на проведення найбільшого кіберспортивного турніру The International в 2021 році по дисципліні Dota 2.