Головна Новини Політика внутрішня політика Рябошапка: "Коли Зеленському треба рятувати свій рейтинг, можна звільнити генпрокурора"
commentss НОВИНИ Всі новини

Рябошапка: "Коли Зеленському треба рятувати свій рейтинг, можна звільнити генпрокурора"

Екс-генпрокурор Руслан Рябошапка розкритикував президента Володимира Зеленського за нещирість

24 квітня 2020, 10:42 comments2458
Поділіться публікацією:
Рябошапка: "Коли Зеленському треба рятувати свій рейтинг, можна звільнити генпрокурора"

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка позначив, що президент Володимир Зеленський поступив необ'єктивно, коли звалив провину за відсутність обіцяних перед виборами "посадок" саме на його відомство, хоча прокуратура — далеко не єдиний орган, який відповідає за кількість обвинувальних вироків. Про це Рябошапка написав в авторській колонці "Української правди".

За словами екс-генпрокурора, Зеленський не став вникати в особливості проведених реформ в органах прокуратури, поставивши за мету відразу побачити результат. Але без впроваджених реформ якісний результат неможливий, адже тоді "посадки" будуть не способом відновлення справедливості, а низкою виправдання політичного популізму.

"Президент нещирий, коли, красуючись розпочатою нашою командою реформою прокуратури перед іноземними учасниками форуму в Давосі, називає це "низькими результатами" у кіно про річницю свого президентства.", — зазначає Рябошапка у своїй статті.

Традиційно він перерахував кількість досягнень, проведених в рядах прокуратури за короткий час його роботи і позначив, що глава держави відверто ними нехтує, немов не хоче помічати.

"Адже коли необхідно рятувати власний рейтинг, то можна змінити генерального прокурора. А потім змінити його ще раз", — резюмує Рябошапка, додавши, що відсутність реформ призведе до повного провалу прокурорської системи, як це було у попередників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в день своєї першої річниці на посаді президента Володимир Зеленський позначив причини, по яким був звільнений Руслан Рябошапка і що ті ж самі причини можуть стати причиною для звільнення його спадкоємиці Ірини Венедиктової.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!