Головна Новини Політика внутрішня політика Якщо Зеленський реально хоче боротися проти епідемії, треба було починати ще в березні, як Медведчук на Закарпатті, - Калініченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо Зеленський реально хоче боротися проти епідемії, треба було починати ще в березні, як Медведчук на Закарпатті, - Калініченко

Блогер Ростислав Фортуна не вірить, що медичний вантаж літака «Мрія» потрапить до лікарень України, а політичний аналітик Олексій Калініченко вважає, що з допомогою запізнилися

27 квітня 2020, 13:55 comments2416
Поділіться публікацією:
Якщо Зеленський реально хоче боротися проти епідемії, треба було починати ще в березні, як Медведчук на Закарпатті, - Калініченко

Є великі сумніви, що маски і інші спецзасоби, які доставив літак "Мрія", надійдуть в лікарні. Так у "Фейсбуці" прокоментував новину про прибуття повітряного судна з медичним вантажем на борту блогер Ростислав Фортуна.

"Прилетіли 12 мільйонів масок і багато інших речей, цифра вражає. Але у мене просте питання: а куди вони діваються? Випадково не в аптеки, де вже стоять 15, 20, а іноді і 25 грн?" — саркастично зауважив блогер, коментуючи фото з Володимиром Зеленським та керівниками Офісу президента на аеродромі, і будучи впевненим, що до лікарні медгруз не дійде.

Політичний аналітик Олексій Калініченко в коментарях нагадав, що маски і спецзасоби були потрібні в березні.

"Є чудова приказка: "Хороша ложка до обіду". Бо маски, антисептики, халати та інші спецзасоби були потрібні в березні. Медведчук ще в березні завіз тонни масок і халатів на Закарпаття, тому там і вдалося стримати епідемію", — наводить приклад аналітик.

За словами Калініченка, успіхів у боротьбі з епідемією добилися ті, хто не став сподіватися на владу, а діяв самостійно. Саме тому, посилається Калініченко на дані МОЗ, завдяки Віктору Медведчуку на Закарпатті найменше хворих, у порівнянні з іншими областями Західної України.

"Не полінуюся нагадати ще одну не менш чудову приказку: "Хочеш зробити добре — зроби сам". Найбільших успіхів досягли ті, хто не сподівався на владу, а діяв самостійно, як Медведчук на Закарпатті. Тому, зверніть увагу, на Закарпатті найменше хворих серед західних областей, хоча приїхали десятки тисяч заробітчан, — аргументує політичний аналітик. — А всі ці прильоти "Мрії" та урочисті зустрічі — це просто піар. Раніше треба було ворушитися Зеленському і компанії".

Раніше ми повідомляли, що подружжя Оксана Марченко і нардеп ОПЗЖ Віктор Медведчук передали медичні засоби в сім лікарень у різних областях України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!