Головна Новини Політика внутрішня політика Викриття роботи американських біолабораторій в Україні свідчить про патріотизм Медведчука - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Викриття роботи американських біолабораторій в Україні свідчить про патріотизм Медведчука - експерт

Голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук першим серед політиків зажадав відзвітувати про роботу американських біолабораторій в Україні - Єрещенко

27 квітня 2020, 15:00 comments2516
Поділіться публікацією:
Викриття роботи американських біолабораторій в Україні свідчить про патріотизм Медведчука - експерт

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук першим серед українських політиків зажадав звіту влади про роботу американських біолабораторій в Україні, — стверджує політичний експерт Євген Єрещенко. За його словами, Медведчук заявив про те, про що мовчать інші топові політики.

Подібні дії свідчать про патріотизм Віктора Медведчука, каже експерт. І стверджує, що подібний висновок можна зробити і з публікації, яку зробив у Facebook екс-депутат Ігор Мосійчук.

і один політик або громадянин, який вважає себе патріотом, не має права мовчати і закривати очі на те, що хтось ставить досліди на українцях!", — написав Мосійчук.

"Але тоді виходить, що головний патріот – це Медведчук. Така логіка. Медведчук — перший серед українських політиків, хто публічно звернувся до президента Зеленському, глави СБУ, прем'єр-міністра і зажадав звіту, що це за лабораторії США. І, найголовніше, зажадав звіту, що вони творять на території незалежної України", — відповів на це експерт.

Також Єрещенко акцентує увагу на тому, що відповіді від Президента, СБУ та Кабміну про проведення біологічних досліджень на території України Віктор Медведчук так і не отримав. Замість цього відзвітували в посольстві США в Україні.

"І хоча опозиція вимагає звіту від Зеленського та перших осіб України, замість них на запит Медведчука відповіло посольство США. І як вони не намагалися сховатися за туманними формулюваннями, але зрозуміло, що лабораторії працюють за проектами Пентагону, а не МОЗ США", — говорить Єрещенко.

А ось, що стосується інших політиків, то вони чомусь воліють про існування біологічних лабораторій в Україні мовчати, каже політичний експерт. "Але навіть після цього і Зеленський, і Порошенко, і Тимошенко, і всі інші продовжують героїчно мовчати, ніби антисептика в рот набрали. Тому що всі вони однакові? Тому що насправді служать США і МВФ, а не народу України?!", — підсумував Євген Єрещенко.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в посольстві США підтвердили слова Віктора Медведчука про роботу біолабораторій в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!