Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: скоро Україна дізнається про нові «хотєлки» МВФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: скоро Україна дізнається про нові «хотєлки» МВФ

Народний депутат Віктор Медведчук вважає, що Україна догоджає Заходу

30 квітня 2020, 20:09 comments3546
Поділіться публікацією:
Медведчук: скоро Україна дізнається про нові «хотєлки» МВФ

Чинна влада намагається отримати черговий транш МВФ будь-якою ціною. Але поки що навіть незрозуміло, якого розміру — 2, 4, 6 або 10 мільярдів доларів. Про це заявив голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук на брифінгу після засідань Верховної Ради.

"Мова йде про відкриття нової програми, яка буде складатися з траншей. І який транш ми встигнемо отримати за тих "хотілки", які висловлювалися і МВФ і Світовим банком", і фондами Сороса, і взагалі — в результаті зовнішнього управління, яке введено в Україні, — ми не знаємо", — заявив Медведчук.

Політик нагадав про підписання президентом Володимиром Зеленським Закону про землю. Крім того, продовжив він, робляться спроби прийняти Закон про банківську діяльність.

"З приводу Закону про землі вже висловився Світовий Банк, який сказав, що це не те. Треба вносити зміни, треба вдосконалювати цей закон, тому треба над ним ще працювати. МВФ з цим погодився. Тому ті "хотілки", які були, які стали результатом злочинного прийняття і підписання Закону про ринок землі, ще не закінчилися. Думаю, з'являться нові вимоги, і найближчим часом ми про них дізнаємося, тому що це вимога не тільки Світового Банку і МВФ — це політика по відношенню до України як до країні, яка є якщо не колонією, то напівколонією, що знаходиться цілком у сфері зовнішнього управління Заходу", — переконаний Віктор Медведчук.

На думку народного депутата, чим більше Україна буде терпіти це зовнішнє управління, тим страшніше буде ситуація не тільки з коронавірусом, але і з економікою, соціальною сферою та політичною ситуацією в країні в цілому.

"Ми йдемо по шляху того, що вона розвалюється, і ми неодноразово говоримо, від імені партії ОПЗЖ, що якщо ми не візьмемося за розум, якщо не займаємося питаннями, пов'язаними з економікою, якщо ми будемо продовжувати потурати західним фондам, західним міжнародним корпораціям, МВФ і Всесвітнього банку в питаннях розвитку економіки, то ми просто провалимося повністю", — заявляє Віктор Медведчук.

Як повідомляв портал "Коментарі", Медведчук запропонував профінансувати тестування українців по моделі Австрії за свій рахунок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!