Головна Новини Політика внутрішня політика Метро запустять у середині літа, Тищенко вже не кандидат у мери Києва, другий спалах Covid-19 до зими — заступник голови ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Метро запустять у середині літа, Тищенко вже не кандидат у мери Києва, другий спалах Covid-19 до зими — заступник голови ОП

Кирило Тимошенко також розповів про вантажі з Китаю, тести на коронавірус в Україні та конфлікт із мером Черкас

4 травня 2020, 23:49 comments7140
Поділіться публікацією:
Метро запустять у середині літа, Тищенко вже не кандидат у мери Києва, другий спалах Covid-19 до зими — заступник голови ОП

Сьогодні, 4 травня, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко зібрав журналістів на закриту зустріч, щоб розповісти про умови отримання "гуманітарного" вантажу з Китаю, перспективи загальнонаціонального карантину, конфлікту з мером Черкас і скандалі з Тищенко. Про це повідомили в виданні Бабель.

Постачання засобів захисту для боротьби з коронавірусом в Україні — спільна акція бізнесу і держави. Перевезення кубометра вантажу в Sky Up коштувала 1250 доларів — оплачував бізнес. Відправити літак "Мрія" в Китай придумав президент, оплатив "Епіцентр".

Сьогодні в Україні проводять 4-5 тисяч ПЛР-тестів на коронавірус Covid-19 на добу. Теоретично є можливість робити до 10 тисяч тестів. Влада хоче проводити 20 тисяч тестів на добу.

Метро планують запустити в кінці червня або навіть на початку липня, внутрішні потяги та міжміського транспорт теж в середині літа. При цьому в листопаді-грудні 2020 року влада очікує другу спалах коронавіруса.

Президент розмовляв з Тищенка з приводу скандалу з ресторан "Велюр". Тимошенко сказав, що тепер "Слуга народу" шукає нового кандидата на пост мера Києва замість Віталія Кличка.

В Офісі президента вважають конфлікт з мером Черкас Анатолієм Бондаренком частиною боротьби "партії мерів", які намагаються змусити владу рахуватися з ними.

Як повідомляв портал "Коментарі", Зеленський в традиційному зверненні розповів про другому етапі медичних реформ в Україні та перспективи загальнонаціонального карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!