Головна Новини Політика внутрішня політика У Генштабі ЗСУ опублікували фото навчань спецпризначенців військово-морських сил
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ опублікували фото навчань спецпризначенців військово-морських сил

Навчання спецназу ВМС відбулися в Одесі

9 травня 2020, 11:27 comments3032
Поділіться публікацією:
У Генштабі ЗСУ опублікували фото навчань спецпризначенців військово-морських сил

У Практичній гавані Одеси відбулися тактико-спеціальні навчання одного з підрозділів спеціального призначення військово-морських сил (ВМС) Збройних Сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ.

Спецназівці ВМС тренувалися здійснювати штурмові і абордажні дії з метою висадки на судно, яке було захоплене незаконними збройними формуваннями противника, вчилися ліквідовувати бойовиків і звільняти судно з облоги. В якості захопленого корабля використовували навчальне судно "Лесозаводск".

У повідомленні наголошується, що в процесі тренування на швидкохідних катерах необхідно брати до уваги можливості безпечного підступу до судна, особливості вітру і хитавиці моря, щоб правильно використовувати штурмові драбини для висадки на борт. Крім того, існують встановлені процедури застосування зброї та ведення стрілянини у внутрішніх приміщеннях захопленого об'єкта.

Раніше "Коментарі" писали, що випробувальна бригада Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння і військової техніки проводить випробування модернізованого дослідного зразка танка Т-72. Випробування проходять недалеко від села Гончарівське на Чернігівщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!