Головна Новини Політика внутрішня політика Тільки партія Медведчука показала, що День Перемоги – це для них справжнє свято, - Ожегов
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки партія Медведчука показала, що День Перемоги – це для них справжнє свято, - Ожегов

Громадський активіст Сергій Ожегов вважає, що за допомогою автопробігів, флешмобів, подарунків для ветеранів партія Віктора Медведчука показала, що День Перемоги для них є святом

9 травня 2020, 20:08 comments2474
Поділіться публікацією:
Тільки партія Медведчука показала, що День Перемоги – це для них справжнє свято, - Ожегов

Президент України Володимир Зеленський розчарував своїм зверненням на 9 травня, заявив блогер і громадський активіст Сергій Ожегов у себе в Facebook, коментуючи виступ президента України на честь Дня Перемоги.

"Ні слова не сказав про Червону армію, що розгромила нацистів. Натомість незрозуміло до чого сказав про армію США", — написав він.

Що стосується партії "Слуга народу", пише Ожегов, вони у своєму привітанні взагалі бовкнули, що День Перемоги – це день пам'яті та скорботи.

"Розшифрую. День Перемоги в нормальному розумінні – це свято, а день пам'яті та скорботи – це поминки. Відчуваєте різницю? Тобто, зовні "слуги" як би вшановують День Перемоги, а за суттю дали зрозуміти, що ідейно вони разом з Порошенком. А ПЕС вже сумують наповну, не озираючись на громадську думку", — заявив автор.

Ожегов зазначив, що Тимошенко діє в стилі "й нашим, й вашим", а партія "Голос" офіційно взагалі ніяк не привітала зі святом.

І тільки партія Медведчука, написав Ожегов, так урочисто відзначила День Перемоги, як насправді повинна була зробити влада на чолі з Зеленським.

"Єдині, для кого День Перемоги справжнє свято – це ОПЗЖ. Коли бачиш, як партія Медведчука підійшла до святкування Дня Перемоги – розумієш, що все це має була зробити влада на чолі з Зеленським", — зробив висновок блогер.

Ожегов розповів про автопробіг, організований "Опозиційною платформою" і флешмоб "День Перемоги" – наша пісня".

"Бачу в стрічці Facebook, як друзі з різних міст виставляють фото і з гордістю пишуть, що взяли участь в автопробігу, який ОПЗЖ організувала в Києві та інших містах на честь Дня Перемоги. Інші брали участь у флешмобі "День Перемоги" — наша пісня", коли о 12.00 люди по всій Україні включили пісню "День Перемоги", — поділився автор.

Ожегов нагадав, що Медведчук добився відновлення пільг ветеранам.

"Сам Віктор Медведчук повідомив, що вдалося добитися рішення Конституційного суду, який зобов'язав відновити пільги для ветеранів, забезпечити медичний догляд та дати фінансування ветеранським організаціям, — додав Ожегов. — Після покладання квітів біля Вічного вогню на Алеї Слави в Києві голова політради "Опозиційної платформи – За життя" повідомив про запуск руху "Національний фронт на захист історичної пам'яті".

Крім того, Ожегов зазначив, що напередодні Дня Перемоги Оксана Марченко разом з Віктором Медведчуком проявили турботу, організувавши подарунки для всіх 13 тис. українських ветеранів.

"І справа тут не в подарунок, а у відношенні — так проявили, насамперед, турботу про ветеранів, бо літнім людям важко навіть в магазин буває вийти", — нагадав він.

"Загалом, коли бачиш, як провідні політики відзначають День Перемоги, одразу стає зрозуміло, для кого 9 травня – це свято, а хто "для галочки" записує привітання, лише б від нього відчепилися, а сам в кишені стискає червоний мак – символ Порошенка", — вважає блогер.

На завершення, Ожегов пояснив, чому Зеленський та інші перші особи відзначили День Перемоги "з-під палиці".

"Як і будь-яким артистам, зовні хочеться сподобатися більшості українців, які святкують День Перемоги. Але Зеленський і компанія постійно видають себе – вони внутрішньо вважають, що День Перемоги – це не їхнє свято", — резюмував блогер Сергій Ожегов.

Як повідомлялося, в регіонах України не обійшлося без інцидентів під час святкування Дня Перемоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!