Головна Новини Політика внутрішня політика Саакашвілі: Легалізація грального бізнесу може принести $230 млн до бюджету в перший рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі: Легалізація грального бізнесу може принести $230 млн до бюджету в перший рік

Саакашвілі закликає легалізувати гральний бізнес

26 травня 2020, 17:22 comments2230
Поділіться публікацією:








Саакашвілі: Легалізація грального бізнесу може принести $230 млн до бюджету в перший рік

Михайло Саакашвілі провів онлайн-зустріч з Давидом Арахамией, Данилом Гетьманцевим і представниками парламенту та бізнесу з приводу легалізації грального бізнесу. Про це він розповів на своїй офіційній сторінці в Facebook.

За словами Саакашвілі, гральний бізнес давно потрібно легалізувати, тому що він продовжує існувати і працювати, але в тіні. Дивіденди з такого бізнесу не отримує бюджет у вигляді податків, а "всякого роду крышеватели".

"У свій час гральний бізнес дозволив побудувати цілі всесвітньо відомі міста, таких як Лас-Вегас в Сполучених Штатах або Батумі у Грузії. Ми можемо виділити певні депресивні регіони або території і перетворити їх в буквальному сенсі в Клондайк", — заявив Саакашвілі.

За його словами, вже в перший рік бюджет може отримати понад 230 мільйонів доларів прибутку після впровадження єдиної фіксованої ліцензії на онлайн, так і на фізичні казино.


"Це цілком реально і досить просто реалізувати", — підкреслив Саакашвілі.

Політик вважає, що головне — не створити нові корупційні годівниці, даремні комісії по контролю органів та інші схеми для "вибивання податків з бізнесу". Саакашвілі розповів, що це головне умова президента України Володимира Зеленського, і він згоден з главою держави.

Як повідомляв портал "Коментарі", закон про гральний бізнес занадто зарегульований — експерт Макієвський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!