Головна Новини Політика внутрішня політика "З вогню в полум'я": Віктор Ляшко розгляне можливість стати кандидатом в мери Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

"З вогню в полум'я": Віктор Ляшко розгляне можливість стати кандидатом в мери Києва

У телеефірі політичного шоу головний санітарний лікар Віктор Ляшко зізнався, що подумає над походом в київську політику

28 травня 2020, 00:47 comments2624
Поділіться публікацією:
"З вогню в полум'я": Віктор Ляшко розгляне можливість стати кандидатом в мери Києва

Заступник керівника міністерства охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що не виключає можливості висунення своєї кандидатури на посаду міського голови Києва. Про це епідеміолог заговорив в телеефірі каналу Zik, передає агентство "РБК-Україна".

Зокрема, на запитання ведучої, чи не планує Віктор Ляшко йти в політику, зокрема — чи збирається він балотуватися на посаду мера Києва, санітарний лікар не став заперечувати такої ймовірності.

"Цікава пропозиція. Можу подивитися, подискутувати і поговорити", — сказав Ляшко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телеведучий і політик Сергій Притула також не став категорично заперечувати ймовірність взяти участь у місцевих виборах у якості кандидата на главу КМДА.

"Я не готовий вам зараз, відверто кажучи, давати якийсь ексклюзив і говорити, що так чи говорити, що категорично ні. Я зараз перебуваю в ситуації, коли мені багато чого треба обміркувати і зважити. І я буду дуже вдячний, якщо мене не будуть "пушити" до передчасних прийняттям будь-яких рішень. Я завжди намагаюся у своєму житті добре зважувати, перш ніж робити якісь кроки.", — позначив шоумен.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!