Головна Новини Політика вибори Зеленський не може розпустити парламент просто так, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський не може розпустити парламент просто так, - Медведчук

Глава ОПЗЖ заявив, що якщо зайшла мова про переобрання нардепів, є підстави для дострокових виборів глави держави

28 листопада 2019, 16:50 comments2054
Поділіться публікацією:








Зеленський не може розпустити парламент просто так, - Медведчук

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив про те, що президент Володимир Зеленський і його команда могли обрати хибний шлях. Нардеп переконаний, що гарант Конституції не може просто так розпустити парламент, адже у нього немає таких прав. Про це Медведчук заявив в ефірі телеканалів NEWSONE, "112 Україна", ZIK та "Інтер".

"Верховна Рада може бути розпущена лише при умовах, які перераховані в Конституції. І тому якщо парламент, будучи самогубцем, підкреслюю - самогубцем, створить такі умови, тоді президент України може це зробити. А якщо він не створить такі умови, то він це і не зробить", — каже Віктор Медведчук.

Нардеп згадує соцдослідження про те, як сьогодні оцінюють дії Зеленського та парламентарів українці. "Мова про всіх нас, але під керівництвом пана Зеленського. І ось люди, наші громадяни, кажуть, що товариші, тобто ми, йдуть не зовсім правильною дорогою. Якщо сьогодні у фракції — близько 250 депутатів, то ще раз повторити таке диво в українській політиці, коли одна фракція може складатися з такої кількості людей, дуже складно, — вважає політик. - Якщо є люди, які хочуть спробувати це, будь ласка. Тому що наша партія "Опозиційна платформа — За життя" до виборів готова. І ми вважаємо, що якщо влада прийме таке рішення, ми з величезним задоволенням підемо на чергові вибори".

Згадує Медведчук і президентські вибори: мовляв, якщо мова зайшла про переобрання нардепів, то є підстави для дострокових виборів глави держави. "А  може президент, який не справляється, візьме і сам подасть у відставку", — задається питанням Медведчук.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що голова фракції "Опозиційна платформа — За життя" заявив про те, що ціна на газ в Україні зберігається при президенті Володимирі Зеленському точно такою, якою була за Петра Порошенка. А саме європейською, хоча транспортується не з Європи, а Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!