Головна Новини Політика вибори Піт Буттiджич підтримав Джо Байдена в президентській гонці США
commentss НОВИНИ Всі новини

Піт Буттiджич підтримав Джо Байдена в президентській гонці США

Таким способом вони в черговий раз продемонстрували, що головна мета Демократичної партії на виборах 2020 року — перемогти республіканця Дональда Трампа.

3 березня 2020, 17:02 comments1334
Поділіться публікацією:
Піт Буттiджич підтримав Джо Байдена в президентській гонці США

Відкритий гей і наймолодший кандидат в президенти США на виборах 2020 року Піт Буттiджич, який вчора зняв свою кандидатуру з виборів, сьогодні, 3 березня, підтримав у цій гонці іншого демократа Джо Байдена. Про це повідомляє CNN.

Буттiджич розповів, що ще на самому початку своєї виборчої кампанії він давав зрозуміти, що головна ідея його команди полягала в згуртуванні нації для перемоги чинного президента США Дональда Трампа.

За словами колишнього кандидата, перемога демократів на виборах повинна була допомогти впровадити ті цінності, які вони поділяють, тому "в ім'я тієї ж самої мети" він підтримує Джо Байдена на посаді президента.

Також CNN стало відомо, що Буттiджич для прийняття рішення проводив переговори з командою у неділю, 1 березня, і навіть зустрічався з колишнім президентом США від Демократичної партії Бараком Обамою.

Головним конкурентом Джо Байдена на демократичних праймеріз вважається Берні Сандерс, який отримав перемогу на кокусах в штаті Невада.

Як повідомляв портал "Коментарі", Піт Буттiджич покинув виборчі перегони за посаду президента США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!