Головна Новини Політика вибори "Слузі народу" доведеться протистояти Ігорю Колихаєву на виборах мера міста Херсона, - Дубинський
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слузі народу" доведеться протистояти Ігорю Колихаєву на виборах мера міста Херсона, - Дубинський

У партії "Слуга народу" презентували журналістам проект "Ліфт", в рамках якого буде здійснюватися відбір кандидатів на місцеві вибори та спростували чутки щодо підтримки Ігоря Колихаєва у Херсоні

19 березня 2020, 17:00 comments3067
Поділіться публікацією:
"Слузі народу" доведеться протистояти Ігорю Колихаєву на виборах мера міста Херсона, - Дубинський

Представники партії "Слуга народу" презентували стратегію відбору кандидатів на виборні посади під час проведення місцевих виборів. Відповідна презентація відбулася сьогодні на прес-конференції у стінах інформаційного агентства УНІАН, повідомляє кореспондент видання "Коментарі".

Учасниками прес-конференції були Олександр Дубинський, народний депутат України від партії "Слуга народу" і політичний куратор місцевих виборів в Херсонській області, а також Юрій Гусєв, голова Херсонської ОДА.

Як запевнив представників ЗМІ Юрій Гусєв, всі передвиборні дії відбуваються з урахуванням необхідності дотримуватися карантинних норм, поки країна знаходиться перед лицем загрози коронавіруса.

У свою чергу, Олександр Дубинський розповів про спеціальний проект партії "Слуга народу" під назвою "Ліфт". Зокрема, депутат підкреслив, що учасником проекту зможе стати навіть той, хто не є членом партії "Слуга народу". Головне — пройти всі критерії відбору, які передбачені в рамках проекту. Серед них є і перевірка на детекторі брехні.

Відповідаючи на питання журналістів, Дубинський підкреслив, що в рамках проекту він буде особисто здійснювати контроль над формуванням місцевих партійних осередків і підбором кандидатів.

Крім того, нардеп розвіяв інформацію деяких херсонських ЗМІ про те, що "Слуга народу" нібито збирається на виборах в Херсонській області діяти в інтересах народного депутата Ігора Колихаєва. Дубинський підкреслив, що йому не відомо, як буде діяти Колихаєв на прийдешніх місцевих виборах і заявив, що, найімовірніше, команді від "Слуги народу" доведеться протистояти йому.

"Ніякого зв'язку між "Слугою народу" і "За майбутнє" на сьогоднішній день не існує. І я не впевнений, що коли-небудь такий зв'язок буде. "За майбутнє" часто рухається врозріз із позицією "слуг народу". Тобто, я голосую "за", а "майбутнє", як правило, голосує "проти". Пана Колихаєва я знаю, ми зустрічалися в парламенті кілька разів, спілкувалися. У мене немає ніякої інформації про те, як він збирається діяти на цих місцевих виборах. Свого часу він пройшов по округу, в якому знаходиться місто Каховка. Думаю, тепер він буде там протистояти партії "Слуга народу". Ми зберемо сильну команду, щоб його перемогти", — сказав Дубинський.

Також видання "Коментарі" розповіло, як відіб'ється на рейтингах Зеленського та популярності партії "Слуга народу" перезавантаження Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!