Головна Новини Політика вибори Притула, нарешті, зізнався, чи йде в мери Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула, нарешті, зізнався, чи йде в мери Києва

За словами політика і шоумена Сергія Притули, позиція мера Києва дуже відповідальна і почесна

24 травня 2020, 22:39 comments3857
Поділіться публікацією:
Притула, нарешті, зізнався, чи йде в мери Києва

Відомий український шоумен і член партії "Голос" Сергій Притула заявив, що готовий серйозно подумати над перспективою подати свою кандидатуру на посаду голови Київської міської державної адміністрації. У цьому він зізнався в інтерв'ю "Радіо свобода".

За словами Притули, на сьогодні він розглядає всі ризики і переваги, а для того, щоб прийняти таке відповідальне рішення і не доводити високу посаду до фарсу, необхідно розробити якісну стратегію.

"Я не готовий вам зараз, відверто кажучи, давати якийсь ексклюзив і говорити, що так чи говорити, що категорично ні. Я зараз перебуваю в ситуації, коли мені багато чого треба обміркувати і зважити. І я буду дуже вдячний, якщо мене не будуть "пушити" до передчасних прийняттям будь-яких рішень. Я завжди намагаюся у своєму житті добре зважувати, перш ніж робити якісь кроки.", — позначив шоумен.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телеведучий Сергій Притула став фаворитом користувачів соціальних мереж, коли опублікував сімейне відео з дочкою Сонею.

Так, популярний український телеведучий поділився зі своїми передплатниками у соцмережі Facebook відео, на якому він зображений разом зі своєю дворічною донечкою Соломією. Варто зазначити, що відео вмить розлетілося по мережі, за добу його репостнули вже 4,6 тисяч інтернет-користувачів. Прихильники вважали цей ролик дуже "мі-мі-мишным".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!