Головна Новини Політика зовнішня політика Китайський нафтовий танкер змінює назву, щоб уникнути санкцій США
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський нафтовий танкер змінює назву, щоб уникнути санкцій США

Ще 5 червня, перебуваючи в Індійському океані, прямуючи в бік Малаккської протоки, великий перевізник сирої нафти (VLCC) Pacific Bravo відключив електрику і ретранслятор, який сигналізує про його місцезнаходження і напрямку іншим судам.

16 серпня 2019, 11:38 comments1557
Поділіться публікацією:
Китайський нафтовий танкер змінює назву, щоб уникнути санкцій США

Уряд США попередили порти в Азії, щоб вони не дозволяли танкеру швартуватися, заявивши, що він перевозить іранську нафту, а це порушення економічних санкцій США. VLCC зазвичай транспортує близько 2 мільйонів барелів нафти на суму близько 120 мільйонів доларів за поточною вартості.

18 липня приемоответчик VLCC Latin Venture був активований у морського порту Діксон, Малайзія, в Малаккській протоці, приблизно в 1500 км (940 миль від того місця, де Pacific Bravo останній раз сигналізував про своєму становищі.

Але як "Латинське підприємство", так і "Тихоокеанський Браво" передали один і той же унікальний ідентифікаційний номер IMO9206035, виданий Міжнародною морською організацією (IMO), згідно з даними, наданим постачальником інформації Refinitiv і VesselsValue, компанією, яка відстежує операції з перевезення торгових суден і танкерів.

Оскільки номери ІМО залишаються на кораблі назавжди, це вказує на те, що "Латинська підприємство" і "Тихоокеанський Браво" були одним і тим же судном, і передбачало, що власник намагався піти від нафтових санкцій США проти Ірану.

Судно належить Kunlun Holdings, який, згідно даними Equasis про прозорість судноплавства, створеного Європейською комісією та Французької морської адміністрацією, базується в Шанхаї. Компанія також має офіс в Сінгапурі.

Станом на 14 серпня, корабель залишається там, як показують дані про судно.

"Коментарі" вже повідомляли про те, що санкції США в РФ вже торкнулися понад 400 компаній і 200 росіян

Писали "Коментарі" і про те, як Іран відповість на санкції США




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!