Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський домовився з Нетаньяху вирішити проблему затримання громадян на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський домовився з Нетаньяху вирішити проблему затримання громадян на кордоні

Громадяни обох країн повинні максимально використати безвиз, вважає президент Зеленський

19 серпня 2019, 14:03 comments2767
Поділіться публікацією:
Зеленський домовився з Нетаньяху вирішити проблему затримання громадян на кордоні

Президент Зеленський в ході зустрічі з ізраїльським лідером домовився вирішити проблему масового затримання українців на кордоні Ізраїлю.

"Останнім часом наші держави активно співпрацюють у міграційній сфері. Йдеться про численні відмови українським громадянам на в'їзд в Ізраїль. Ми домовилися вирішити цю проблему. Громадяни обох країн повинні максимально користуватися перевагами безвізового режиму, а українські громадяни не повинні тисячами затримуватися на кордоні Ізраїлю", — сказав Зеленський.

Як повідомляв портал "Коментарі", до прибуття Нетаньяху прикута увага ЗМІ та експертів, адже відносини двох країн в останні роки знаходяться в деякому напруженні. Причин для цього достатньо: в минулі роки Україна не підтримала Ізраїль в декількох ключових для нього питаннях на Радбезі ООН і не визнала його суверенітет над Голанськими висотами. Ізраїль з відповіддю не забарився.

Для початку Нетаньяху скасував візит українського прем'єра Володимира Гройсмана у Ізраїль. Пізніше політичні проблеми у відносинах двох країн перекинулися і на інші напрямки — ізраїльські правоохоронці розгортали цілі літаки українців на своєму кордоні.

З приходом до влади Володимира Зеленського може статися потепління, переконані експерти, а деякі ЗМІ навіть пишуть про можливість посередництва Ізраїлю в конфлікті між Україною і Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!