Головна Новини Політика зовнішня політика У День Незалежності безпеку українців забезпечать 13 тис. правоохоронців
commentss НОВИНИ Всі новини

У День Незалежності безпеку українців забезпечать 13 тис. правоохоронців

У Нацполиции пообіцяли швидке реагування поліцейських у разі необхідності

24 серпня 2019, 05:25 comments2072
Поділіться публікацією:
У День Незалежності безпеку українців забезпечать 13 тис. правоохоронців

Безпека під час заходів з нагоди Дня Незалежності України забезпечуватимуть 13 тисяч правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции в Facebook.

Керівник патрульної поліції Олександр Фацевич в ході видеоселекторного наради повідомив, що ситуаційні центри по всій території держави будуть переведені на посилений режим роботи.

Крім того, він пообіцяв швидке реагування поліцейських в разі змін в оперативній обстановці.

У Нацполиции також повідомили, що в цілому 24 серпня на території країни планується проведення близько тисячі масових заходів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна вже завтра, 24 серпня, буде відзначати 28-ю річницю Дня Незалежності. З цієї нагоди світові лідери шлють вітання українцям і президенту Володимиру Зеленському. Про це йдеться на сайті глави української держави.

Трамп у своєму вітанні підкреслив, що США незмінно підтримують суверенітет і територіальну цілісність України в рамках міжнародно визнаних кордонів. "Протягом наступного року Сполучені Штати Америки будуть працювати у партнерстві з владою та народом України заради просування реформ, які дуже важливі для успіху України, включаючи реформи у сфері верховенства права і боротьби з корупцією, зміцнення демократичних інститутів та сприяння економічному зростанню. Українська нація повинна втілити свій величезний потенціал, і Сполучені Штати пишаються тим, що є партнером і підтримують Україну на цьому шляху змін", – пише у своєму привітанні Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!