Болтон анонсував свій візит в Україну

Болтон також заявив про підтримку президента України Володимира Зеленського

Радник президента США Дональда Трампа за національною безпеки Джон Болтон анонсував свій візит до Києва.

"Я з нетерпінням чекаю майбутніх зустрічей з нашими партнерами в Києві", – написав Болтон в Твіттері, підбиваючи підсумки візиту Трампа на саміті "Групи семи" у Біарріце.

Втім конкретної дати радник Трампа не назвав.

Болтон також заявив про підтримку президента України Володимира Зеленського.

"Ми підтримуємо зусилля президента Зеленського по реформі і бачення створення більш сильної і процвітаючої України", - зазначив Болтон.

Як повідомляли "Коментарі", зоветник президента США з нацбезпеки Джон Болтон заявив, що Росія створює нове гіперзвукова зброя, грунтуючись на викрадених у Штатів технологіях. Про це він сказав в інтерв'ю The Voice of America, коментуючи вибух на військовому полігоні під Северодвинськом в Росії.Болтон заявив, що США відомо більше, ніж він може сказати, але вибух під Северодвинськом є прикладом того, що РФ намагається домогтися технологічного прогресу у своїх можливостях щодо створення засобів доставки ядерної зброї. "Що-то там явно пішло не так, але це демонструє, що, хоча по економіці Росія порівнянна з Нідерландами, вона все ще витрачає на оборону, щоб не тільки модернізувати свій ядерний арсенал, але і створити нові види засобів доставки, гіперзвукові планують носії, гіперзвукові ракети, багато в чому вкрадені з американських технологій", - заявив Болтон. Він додав, що ймовірність того, що інші країни також отримають ці технології, є викликом для США і їх союзників.